Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mediehuset-kbh.dk/junerehak.com/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Signatursmykkerne - June Rehak

Blandt Junes moderne smykkeklassikere er Tegnestiften, der er inspireret af mødet mellem letheden i papir og tyngden i metal. Tegnestiften startede som en streg på et papir, nogle cirkler, der udviklede sig til ørestikker i et tyndt stykke metal. Ørestikkernes overflade har samme rå struktur som fibrene i akvarelpapir, men kanten er helt blank og metallisk og giver smykket et smukt afrundet udtryk.

Vielsesringene fik June idéen til i 2002, da hun til sit eget bryllup ville skabe et helt unikt smykke, som kunne bære følelser i sig. June støbte sit eget og sin kærestes fingeraftryk ind i vielsesringenes overflade og skabte et helt personligt smykke med en særlig historie. Siden har June Rehak brugt fingeraftrykket som en signatur også i vedhæng eller manchetter til mænd. Det personlige fingeraftryk i et smykke udgør en stærk og smuk fortælling om at bære en særligt øjeblik, en nær person eller et minde om en nær person, helt tæt på kroppen.

Se alle Junes smykker her

Comments are closed.